Nuori Suomi -koulutus

Nuori Suomi -ohjaajakoulutus

Kurssi on tarkoitettu kaikille yli 15 –vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneita 7-15 –vuotiaiden ohjaamisesta ja norppatoiminnasta. Kurssi antaa tietoa lasten urheilun lähtökohdista , ohjaajan roolista lapsiryhmän kanssa toimittaessa ja lapsen kannalta mielekkäästi toteutettavien harjoituskertojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Sukellustaitojen opettaminen, uintitekniikat sekä pelit ja leikit vedessä ovat myös osa koulutusta. Kurssilta saat myös valmiudet toimia seurassasi S1 –snorkkelisukellusluokan teoria- ja allasohjaajana.


Nuori Suomi -ohjaajien jatkokoulutus

Nuori Suomi –ohjaajien jatkokoulutus antaa tietoa miten Norpparalleja ja leirejä suunnitellaan ja toteutetaan sekä teoriassa että käytännössä. Ensiavun perusteet, sukellustaidot ja erilaiset harjoitteet sekä pelit ja leikit ovat myös osa koulutusta.

Koulutuksen yhteydessä pääsee tapaamaan ja jakamaan kokemuksia muiden norppaohjaajien kanssa!

Nuori Suomi -ohjaajien jatkokoulutus

Nuori Suomi –ohjaajien jatkokoulutus antaa virikkeitä, uusia ideoita ja toimintamalleja norppatoimintaan. Koulutuksessa käydään läpi perustiedot ja erilaisia harjoitteita sukellussuunnistuksesta, räpyläuinnista sekä uppopallosta.

Sukellussuunnistus antaa lapsille ja nuorille uusia haasteita. Aarteita ja rasteja etsittäessä tyydytetään seikkailuhalua, opitaan tärkeitä taitoja ja kehitetään huomaamatta fyysisiä ominaisuuksia. Räpyläuinti ja uppopallo tarjoavat monipuolisia ja hauskoja toimintamuotoja norppatoimintaan sekä saattavat johdatella nuoren myös mielenkiintoiselle kilpailu-uralle.

Nuori Suomi -kuuttiohjaajakoulutus

Onko seurassanne toimintaa 4-6 -vuotiaille? Kuuttitoiminta on monipuolista toimintaa vedessä - tutustumista sukellusmaailmaan iloisesti ja turvallisesti leikkien. Kuuttiohjaajakoulutus antaa hyvän pohjan 4-6 -vuotiaiden toiminnan aloittamiselle.

Koulutus on tarkoitettu kaikille 18 vuotta täyttäneille Nuori Suomi -ohjaajakoulutuksen käynneille ohjaajille, jotka ovat kiinnostuneita kuuttien ohjaamisesta. Kurssilla saa tietoa 4-6 -vuotiaiden lasten kehityksestä ja liikunnan lähtökohdista, 4-6 -vuotiaiden ohjaamisesta sekä monipuolisesta allastoiminnasta. Materiaali sisältää runsaasti leikkejä, harjoituksia ja valmiita ohjelmia.

4.6.2002